Over ons

Oprichting

Cachet Royal Cosmetics is opgericht door twee vrienden, die een jonge en frisse onderneming wilden opstarten in de kappersbranche.

Onze missie is om de Nederlandse markt te voorzien van mooie en kwalitatief hoge producten tegen aantrekkelijke prijzen, om zo de Nederlandse kappersmarkt naar een hoger niveau te brengen.

Dit willen wij bereiken door te werken met exclusieve producten tegen aantrekkelijke prijzen, door middel van uitstekende service en betrouwbaarheid te bieden richting de klant en onderscheidend te zijn.

Cachet Royal Cosmetics is opgericht door twee vrienden, die een jonge en frisse onderneming wilden opstarten in de kappersbranche. Onze missie is om de Nederlandse markt te voorzien van mooie en kwalitatief hoge producten tegen aantrekkelijke prijzen, om zo de Nederlandse kappersmarkt naar een hoger niveau te brengen. Dit willen wij bereiken door te werken met exclusieve producten tegen aantrekkelijke prijzen, door middel van uitstekende service en betrouwbaarheid te bieden richting de klant en onderscheidend te zijn.

Bestellen & levering

Info over bestel en levering voorwaarden.
(teskt moet nog goed geschreven worden )

Afspraak maken.

Informatie betreft kennismaken, showroom bezoek of bezoek op loactie.

Klant worden bij ons?

Meld je nu aan om klant te worden bij Cachet Royal. Vul het formulier in op de website, en we zullen je aanvraag direct in behandeling nemen. 

0
X