Professioneel met L’Oréal

Professioneel met L’Oréal

aug 3, 2018

De luxeverpakkingen van de haarproducten van L’Oréal Professionnel zijn al op grote afstand te herkennen. De haarkleuring van L’Oréal blijft ongekend populair. Met grote namen als Majirel, Majirouge en Majiblond zit je qua haarverf altijd goed.

L’Oréal Majirel haarverf zorgt voor krachtige, diepe intense kleuren. Het assortiment aan kleuren is erg uitgebreid: van behouden tot zeer gedurfde tinten, de L’Oréal Majirel-lijn heeft het allemaal. Daar zit de beste kleur voor jouw haar gegarandeerd tussen! L’Oréal Majirel haarverf belooft een perfecte dekking van grijze haren. Daarnaast verzorgt, versterkt en beschermt L’Oréal Majirel haarverf het haar van binnenuit, waardoor het haar zachter en gemakkelijk doorkambaar wordt.

Laat je inspireren en adviseren in onze showroom!

200 vierkante meter in Zoeterwoude waar je alles kan zien, voelen en uitproberen. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17:00
Na 17:00 op afspraak, zaterdag en zondag op afspraak.

L’Oréal Majirel is zowel geschikt voor deelkleuring of een totale kleuring van het haar. De L’Oréal Majirel haarverf bevat de ionen G en Incell om het haar in optimale conditie te houden. Samenvattend: voor een 100% grijsdekking, een intense kleur en verzorging van je haar gebruik je L’Oréal Majirel haarverf.

L’Oréal Professionnel biedt u producten met innovatieve technologieën en collecties geïnspireerd op de nieuwste trends. Deze verf is uitermate geschikt voor professionals.

L’Oréal Majirel haarverf meng je met L’Oréal Oxydant van 6,9 of 12%. De sterkte van de oxidant en de inwerktijd van de kleuring zijn afhankelijk van het gewenste kleurresultaat.

Let’s make great experiences together

0
X