Barbierstoel kopen?

In een herenkapsalon is een barbierstoel – ook bekend als heren kappersstoel, barberstoel of barberchair – een onmisbaar onderdeel. De barbierstoel biedt de klant een uiterst comfortabele plek om geknipt en geschoren te worden én is fijn om mee te werken voor de barbier. Daarnaast is dit type kappersstoel er bij uitstek een met veel uitstraling; het kan een bepalende factor zijn in de look en uitstraling van een barbiershop. Bij een barbierstoel kopen let men weer net op andere zaken dan een algemene kappersstoel; je kunt ze niet allemaal over een kam scheren! Lees verder voor wat handvaten in je zoektocht.

barbierstoel kopen

Barbierstoel kopen, een must voor heren kapsalons

Iedere kappersstoel is geschikt om in te knippen, maar een barbierstoel is uitgerust met extra functionaliteiten waardoor hij ‘geknipt’ is om klanten te kunnen scheren; de rugsteun kan naar achteren worden geklapt en de neksteun is verstelbaar. Zo kan de klant comfortabel zitten en liggen terwijl de barbier perfect zijn werk kan uitvoeren. Voor een herenkapper is een barbierstoel kopen nu eenmaal onmisbaar.

De juiste barbierstoel kopen

Àls men dan een barbierstoel koopt, moet het ook een aanwinst zijn voor de kapperszaak. Maar: wat vind jij belangrijk? Waar je aan kunt denken:

  • Bepaal jouw look and feel

Barbier stoelen kopen is een van de belangrijkste taken die je hebt bij het opzetten van jouw kapsalon. Jouw klanten zien de stoelen namelijk direct bij binnenkomst en zitten er in. Zorg daarom ervoor dat de barbierstoel past bij wat jij als barbershop wilt uitstralen. Voor de “moderne” herenkapsalon koop je natuurlijk andere stoelen dan voor een retro ingerichte barbiershop. Daarnaast is het ook nog mogelijk dat je een bepaalde kleurenthema in jouw kapsalon wilt doorvoeren en daar de juist barbierstoel voor moet kopen.

  • Budget vs kwaliteit

Natuurlijk wil je de beste barbierstoel kopen voor jouw klanten, maar dat hoeft niet persé de duurste te zijn. Er zijn diverse uitvoeringen, met bijvoorbeeld leer of juist kunstleer. De functionaliteiten en het design kunnen erg verschillen. Communiceer altijd goed jouw budget, zodat je een goed advies kan krijgen wat bij jouw past.

Goed om te weten: de herenkapperstoelen op onze website zijn te sorteren op prijs.

  • Ga zelf eens in de kappersstoel zitten!

Voordat je een barbierstoel koopt is het beste om eerst in jouw barbierstoel te gaan zitten om hem uit te proberen. Zo weet jij exact of jouw klanten heerlijk kunnen zitten. Kom een bezoek brengen aan onze showroom, daar kan je ze testen, voelen en ruiken.

  • Functionaliteiten die bij jou passen

Als je hier een beeld bij hebt, kun je nu goed gaan kijken naar de meer specifieke functionaliteiten bij het kopen en kiezen van de perfecte barbierstoel. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat de rugleuning van de barbierstoel met een hydraulische pomp werkt of wil je dat liever manueel doen? Een bezoek aan onze showroom om uit te proberen wat voor jou prettig werkt, wordt aangeraden!

barbierstoel kopen

Online assortiment

Veel van onze barbierstoelen staan in ons online assortiment

barbierstoel kopen

Meer mogelijkheden als klant

Benieuwd naar onze competitieve prijzen of wil je direct een barbierstoel kopen?

Schrijf je dan in als klant en krijg toegang tot ons volledige aanbod.

Showroom bezoeken

Kom je liever  kijken? In onze salonruimte van 150m2 zijn al onze barbierstoelen te bekijken.

Ideaal om inspiratie op te doen voor jouw zaak!

0
X