Een kapsalon beginnen: hoe doe je dat?

Kapsalon beginnen: hoe pak je dat aan?

Je hebt het besluit genomen: je gaat je eigen kapsalon beginnen! Maar hoe pak je dat aan? Hier lees je wat er allemaal komt bij komt kijken als je je eigen zaak op wil zetten. Want waar moet je op letten, en welke spullen heb je nodig? En hoe geef je je kapperswinkel een echt persoonlijke uitstraling? CachetRoyal helpt je graag op gang.

1. Beginnen met een plan! Maak eerst een helder plan: wat maakt jouw kapsalon bijzonder?

2. Inrichting en huisstijl. Hoe laat je de huisstijl van je eigen kapsalon goed aansluiten bij je plan?

3. Producten selecteren en aanschaffen. Welke producten heb je nodig voor je kapzaak? Gebruik bijvoorbeeld een startpakket van CachetRoyal.

4. Inspiratie en trends voor 2019. Bekijk nu de salontrends van 2019 en doe inspiratie op!

Een helder plan voor je eigen kapsalon

Iedere onderneming begint met een helder plan. Schrijf dus allereerst een ondernemersplan voor je kapperszaak waarin je de doelgroep zorgvuldig in kaart brengt. Vraag jezelf bijvoorbeeld af: wie zijn je potentiële klanten? En waar liggen de kansen voor jouw zaak?

Nederland kent al een hoop kapperszaken, dus als je een eigen kapsalon wil beginnen moet je je duidelijk onderscheiden van de concurrentie. Door een plan te maken, concretiseer je wat jouw zaak bijzonder maakt. Het creëren van een bijzondere sfeer, een unieke inrichting van je kapsalon en het gebruik van speciale kappersproducten kan daarbij helpen.

Inrichting en huisstijl van je kapperszaak

Na het opstellen van een plan, kun je vervolgens na gaan denken over de inrichting van je kapsalon. Je wil een huisstijl en een sfeer creëren die aansluit op jouw concept. Ga je bijvoorbeeld voor een klassieke verzorgde uitstraling, of wordt het een moderne en stoere eigentijdse kapsalon? Bij CachetRoyal is ook alles te vinden wat je nodig hebt voor de inrichting van je nieuwe kapsalon. Zowel modern als klassiek, en van industrieel tot vintage kappersmeubilair.

Producten selecteren en aanschaffen voor je eigen kapsalon

Weet je niet waar je moet beginnen? CachetRoyal maakt een eigen kapsalon te beginnen heel gemakkelijk . Wij hebben namelijk verschillende starterspakketten samengesteld. Daarin vind je ook meteen alle kappersspullen die nodig zijn om je kapsalon te beginnen. Kom dus langs voor een afspraak en bekijk de mogelijkheden!

Inspiratie en kapsalontrends voor 2019

kapsalon beginnen

Bekijk onze shop

Bekijk hier al onze prachtige kappersproducten.

Afspraak maken.

Wil je kennismaken met Cachet Royal, onze showroom bezoeken, of een bezoek op locatie aanvragen?

Klant worden bij ons?

Meld je nu aan om klant te worden bij Cachet Royal. Vul het formulier in op de website, en we zullen je aanvraag direct in behandeling nemen. 

0
X