Groothandel haarproducten

Al je haarverzorging in één webshop!

Bij onze groothandel in haarproducten vind jij álle haarartikelen die je nodig hebt! Koop je haarproducten bij onze groothandel? Dan heb je het voordeel van een groot aanbod aan haarartikelen, haarmaskers, haarkleuring etc.. Zoals ze zeggen: de keuze is reuze!

Bijkomend voordeel: je kunt lekker even rondneuzen en kijken wat er nog meer aan haarverzorgingsproducten te verkrijgen is. Misschien vind je nieuwe haarproducten die anders aan je voorbijgegaan zouden zijn!

kappersgroothandel online bestellen

Groothandel haarverzorgingsproducten

Niet voor niets heeft onze groothandel kappersspullen zoveel haarproducten: haarverzorging is een onmisbaar onderdeel van het kappersvak.

De meeste knipbeurten beginnen aan de wastafel: na een goede shampoo, conditioner en eventueel een haarmasker, is het haar veel makkelijker om mee te werken. Haarserums, spray’s en hair sculptors kunnen dat effect ondersteunen. Zo kunnen je klanten én jij genieten van het eindresultaat: verzorgd gezond haar.

 

Online haarproducten bestellen

Kies voor bestelgemak èn inspiratie. Als klant krijg je toegang tot alle producten en prijzen in de webshop!

Jouw online groothandel haarproducten: snel, makkelijk, vertrouwd.

Bestel alle haarartikelen die je nodig hebt en laat je inspireren door ons grote assortiment: bekijk de webshop!

Haarkleuringsproducten

Onze kappersgroothandel heeft ook vele haarkleuringsproducten! Bij artikelen als haarverf, blondeerpoeder en color cleaner is het belangrijk dat de producten goed hun werk doen. Zo beschadigt het haar minimaal, is het kleurresultaat optimaal en is de klant maximaal tevreden! Daarnaast wil je simpelweg prettig werkende haarproducten, zodat je fijn kan werken. Koop daarom je haarproducten bij dé groothandel in haarproducten: Cachet Royal. Dan weet je dat de kwaliteit van de haarartikelen goed zit.

Haarstylingproducten

Een groothandel in haarproducten mag het niet aan haarstylingartikelen ontbreken! Bij onze kappersgroothandel vind je allerlei soorten gel, wax, mousse en haarspray. Zo kun je verschillende haarproducten uitproberen en zo je favoriete artikelen en merken vinden. Meteen je favoriete haarstylingproducten online bestellen kan natuurlijk ook. Kijk vooral ook af en toe bij ‘new’ en ‘sale’ als je nieuwsgierig bent naar andere haarproducten.

Haarproducten voor mannen

Ons groothandel assortiment aan haarproducten zou natuurlijk niet compleet zijn zonder producten voor mannen: de baard verdient ook goede verzorging!

Onze haaproducten assortiment heeft dan ook artikelen voor de baard, zoals baardverzorging, gezichtsverzorging en scheerproducten.

Bezoek kappersgroothandel

Geef je ogen goed de kost en kom in de showroom al onze producten testen, ruiken en voelen.

Bezoek onze showroom

Zit je met de handen in het haar omdat je geen idee hebt hoe je jouw kapsalon moet inrichten? Of vind je het fijn om producten even in een winkel te bekijken? Wees welkom in onze showroom in Zoeterwoude! Daarna weet je zeker dat je de juiste kappersstoel, schaar of haarproducten aanschaft. Je kan dan met een vertrouwd gevoel bestellen: je weet wat en van wie je je producten afneemt.

0
X