Groothandel kappersspullen

Alles wat een salon begeert

Als kapper moet je ‘veel in huis hebben’, maar ook heel wat benodigdheden in huis halen. Onze groothandel in kappersspullen biedt daarvoor uitkomst: we hebben alles wat je nodig hebt, van a tot z. Of je nu op zoek bent naar de juiste barbierstoel, nieuw meubilair voor de wachtruimte of haarproducten.

Je kan alles wat je nodig hebt online bekijken en bestellen, dus kijk vooral lekker rond.  Wellicht doe je nog inspiratie op uit al het andere wat onze webshop te bieden heeft!

groothandel kappersspullen

Jouw groothandel in kappersspullen: online en in de showroom

Zit je met de handen in het haar omdat je geen idee hebt hoe je jouw kapsalon moet inrichten?
Bij Cachet Royal kan je zowel online als in de showroom inspiratie opdoen en bestellen. 

Bezoek jouw kappersgroothandel

Wil je graag kennismaken met ons en onze producten?  Kom langs in de showroom van Cachet Royal! Zo kun je met een vertrouwd gevoel bestellen: je weet wat en van wie je je producten afneemt.

Bestel kappersspullen online

Via onze webshop kan je je vertrouwde producten bestellen én eens kijken wat er nog meer op de markt is.

Als klant krijg je online toegang tot ons volledige assortiment!

Vind de benodigde kappersspullen

Voor iedere kapsalon is een goede inventaris en passend interieur essentieel. Je creëert sfeer en comfort voor je klanten en maakt jezelf het werken makkelijk met juiste producten. De juiste sfeer en fijne producten delen mee in de juiste beleving en zorgen dat klanten graag terugkomen.

Wij hebben alles in het assortiment om die beleving te verzorgen. Je hoeft niet bang te zijn dat je tussen alle kappersspullen het bos niet meer ziet. Ons menu is zo opgezet, dat je altijd kunt vinden wat je zoekt èn we geven graag advies.

Een kapsalon heeft veel nodig, wij hebben veel te bieden. Bestel al je benodigdheden bij ons, zodat je meer tijd overhoudt voor je werk. 

 

“De juiste kappersbenodigdheden zijn essentieel om de juiste resultaten te behalen!”

Jessica

In-House interieurstyliste, Cachet Royal

0
X