Kappersbenodigdheden

Cachet Royal biedt een breed assortiment aan kappersbenodigdheden voor kapsalons , thuiskappers en andere haar professionals. Denk aan kaptafels, stijltangen, tondeuses, haarmaskers, kammen en nog veel meer essentiële producten voor kappers.

Welke kappersbenodigdheden heb jij nodig?

Voor elke nieuwe haarstijl heb je andere kappersbenodigdheden nodig. Heb je hulp nodig met de juiste kappersproducten te kiezen, dan staan wij voor jou klaar om je te adviseren en te informeren over welke kappersbenodigdheden het beste bij jouw gewenste resultaat past.

Er is een groot scala aan keuze voor kappersbenodigdheden. Een kwalitatieve kapmantel, een stevige kappersetui en een goede kappersschaar vormen de basis van jouw kappers benodigdheden.

Groothandel in kappersbenodigdheden

Je kan onze groothandelprijzen voor alle kappersbenodigdheden zien wanneer je als klant bij Cachet Royal een account aanmaakt op deze website. Als klant kan je gemakkelijk producten online bestellen in de webshop. Ook profiteer je van de vele kortingen en acties bij Cachet Royal.

“De juiste kappersbenodigdheden zijn essentieel om de juiste resultaten te behalen!”

Jessica

In-House interieurstyliste, Cachet Royal

Kom langs bij Cachet Royal

Voor iedere kapsalon is een goede inventaris en interieur essentieel. Laat je klanten zich op hun gemak voelen, en maak jezelf het werken makkelijk met goede kappersbenodigdheden, en met de juiste kappersspullen! De juiste producten en de juiste beleving zorgt voor klantbinding en maakt de sfeer van je salon compleet.

Zit je met de handen in het haar omdat je geen idee hebt hoe je jouw kapsalon moet inrichten? Of wil je inspiratie opdoen en in gesprek met een expert? Dan kun je langskomen in de showroom van Cachet Royal. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden, en we denken met je mee wat het beste bij jouw kapsalon past. Het is zelfs mogelijk om een digitaal ontwerp te laten maken van jouw kapsalon, zodat je een alvast kunt zien hoe jouw nieuwe inrichting er uit zal komen te zien.

Meld je aan om alle prijzen te bekijken!

0
X