Kappersfiets met rugleuning

De kappersfiets met rugleuning is misschien wel het belangrijkste meubelstuk van de kapsalon. Een fijne kappersstoel zorgt ervoor dat je als kapper je werk kan doen. Een fietsstoel geeft je de mobiliteit en flexibiliteit die je nodig hebt om klanten goed te knippen.

Een goede stoel is bovendien belangrijk voor je gezondheid. Met rugleuning krijg je de steun die je nodig hebt. Voor een kapper, die uren achter elkaar moet knippen, is dat van groot belang. Een investering in een goede stoel om te knippen is dus ook een investering in jezelf en de andere medewerkers in de salon.

Cachet Royal is dé groothandel voor kappers. In ons online assortiment vind je ook een groot aantal mooie fietsstoelen, die speciaal zijn ontworpen om iedere dag gebruikt te worden. Word klant bij ons, en bestel de kappersstoel van jouw keuze makkelijk online. Of kom eens langs in onze showroom in Zoeterwoude, en probeer uit welke stoel je het beste vindt zitten en werken!

 

 

kappersfiets met rugleuning

Waar let je op bij het bestellen van een kappersfiets met rugleuning?

Na de schaar is de kappersstoel misschien wel het belangrijkste onderdeel van je kappersuitrusting. Een goede stoel maakt het werk een stuk fijner, eenvoudiger en minder vermoeiend.

Het is dan ook van groot belang dat je een stoel uitkiest die goed zit en past bij jouw manier van werken. Er zijn fietsstoelen met en zonder pomp, en met en zonder leuning. Vooral dat laatste is van belang. Hoewel een stoel zonder leuning wat meer vrijheid geeft, krijg je met een rugleuning de nodige steun.

Naast het gebruik let je natuurlijk ook op de esthetiek. Cachet Royal heeft een breed assortiment stoelen van verschillende kleuren en materialen. Een fietsstoel met rugleuning die past bij de rest van het interieur van je kapperszaak is dus makkelijk gevonden.

 

Een ruim assortiment kappersfietsen met rugleuning

Cachet Royal loopt voorop met de laatste trends op het gebied van de kappersinventaris. Hier vind je de kappersstoel die je nodig hebt! 

Een goede stoel is essentieel voor je gezondheid

Het kappersberoep is zwaar werken. Iedere dag ben je op de been, en sta je meerdere uren achter elkaar te knippen. Vrijwel niemand houdt het vol om de hele dag achter de klant te staan – en dat zou bovendien ook slecht zijn voor je knieën. Een kappersfiets biedt een oplossing: daarmee kun je zittend knippen, maar verlies je weinig aan flexibiliteit en mobiliteit.

De ARBO heeft kappersfietsen met een plat zitoppervlak niet goedgekeurd. Ook stoelen zonder rugleuning zijn eigenlijk niet verantwoord. Kappers die al jaren in het vak zitten, krijgen vaak last van hun rug. Het is belangrijk om die goed te ondersteunen!

Bij Cachet Royal vind je alleen fietsstoelen met rugleuning van de beste kwaliteit. De zitvlakken zijn ergonomisch ontworpen, en zorgen ervoor dat je goed ondersteund wordt tijdens je werk. Op die manier voorkom je vervelende lichamelijke klachten.

 

“Een goede kappersfiets ondersteunt je rug, en voorkomt lichamelijke klachten.”

Jessica

In-House interieurstyliste, Cachet Royal

Een ergonomische kappersfiets

Cachet Royal denkt mee met haar klanten. Als kappersgroothandel zorgen wij ervoor dat we de beste stoelen en kappersbenodigdheden in de aanbieding hebben. Bij ons kun je terecht voor een stoel die niet alleen goed werkt, maar ook op de juiste manier ondersteunt. 

Hier moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe stoel:

  • Kies een kappersfiets die goed zit, en die past bij je lichaamsbouw. Een automatische of met de hand bediende pomp helpt daarbij;
  • Een kappersfiets met wieltjes zorgt ervoor dat je alle kanten op kunt rollen, terwijl je gewoon blijft zitten;
  • Een rugleuning is voor sommige kappers even wennen. Toch geeft het je de extra ondersteuning die je nodig hebt om rugklachten te voorkomen;
  • Kies een stoel die past bij de rest van je interieur.

Kom langs bij Cachet Royal

Voor iedere kapsalon is een goede kappersfiets met rugleuning essentieel! Word klant bij Cachet Royal, en bestel een van de stoelen die we op voorraad hebben. Of kom langs in onze showroom in Zoeterwoude, en probeer de stoelen uit. Zo weet je zeker dat ze goed zitten, en dat je op de juiste manier ondersteund wordt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, of heb je een vraag over onze kappersbenodigdheden? De experts van Cachet Royal adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden, en we denken met je mee welke stoelen het beste bij jouw kapsalon passen.

Meld je aan om alle prijzen te bekijken!

0
X