Kappersgroothandel Leiden

Alles wat een kapperssalon begeert

Met een kappersgroothandel in de buurt van Leiden ben je van alle gemakken voorzien. Je kunt er altijd vinden wat je nodig hebt. Ben je op zoek naar een nieuwe inboedel om je kapsalon van een frisse look te voorzien? Wij kunnen je helpen. Of wil je al je dagelijkse kappersbenodigdheden graag bij één leverancier bestellen? Wij hebben alles wat je hartje begeert en meer.

groothandel kappersspullen

Vind jouw kappersbenodigdheden

Heb je een goede kappersgroothandel in de buurt van Leiden nodig? Wij kunnen je helpen.

Een goede kappersgroothandel weet wat belangrijk is in een kapsalon. Sfeer en comfort zijn onmisbaar voor een goede klantbeleving en zorgen dat klanten graag terugkomen. Een goed interieur is daarom onmisbaar.

Minstens even belangrijk is dat je als kapper fijn kan werken. Voor het beste resultaat ben je uitgerust met kappersspullen van goede kwaliteit.

Het grootste voordeel van onze kappersgroothandel, is dat we alles in huis hebben om die beleving en werkomgeving te verzorgen. En dat komt uit! Want je hebt als kapsalon nu eenmaal veel nodig.

Je hoeft niet bang te zijn dat je tussen alle kappersspullen het bos niet meer ziet. Ons menu is zo opgezet, dat je altijd kunt vinden wat je zoekt.

“De juiste kappersbenodigdheden zijn essentieel om de juiste resultaten te behalen!”

Jessica

In-House interieurstyliste, Cachet Royal

Jouw kappersgroothandel bij Leiden: online en in de showroom

Wil je zowel online als in de winkel kunnen bestellen? Bij Cachet Royal kan dat!

Bezoek kappersgroothandel Leiden

Onze kappersgroothandel zit in de buurt van Leiden. Zit je met de handen in het haar omdat je geen idee hebt hoe je jouw kapsalon moet inrichten? Of vind je het fijn om producten even in een winkel te bekijken? Dan ben je vanuit Leiden zo bij onze showroom in Zoeterwoude. Daarna weet je zeker dat je de juiste kappersstoel, schaar of haarproducten aanschaft. Je kan dan met een vertrouwd gevoel bestellen: je weet wat en van wie je je producten afneemt.

Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden en denken met je mee over welke kappersspullen bij jouw bedrijf passen.

Online bestellen kappersgroothandel

Bestel je liever online alles wat je nodig hebt? Of je nu in de buurt van Leiden bent gevestigd of niet: onze kappersgroothandel is ideaal om snel te bestellen. Je profiteert er van het grote assortiment en je kunt al je kappersbenodigheden bij één webwinkel afnemen. Daarnaast hebben we dit uiteraard zo makkelijk mogelijk gemaakt! 

Klik ook eens rond voor inspiratie en maak kennis met wat onze kappersgroothandel allemaal te bieden heeft. Kijk welke producten we aan ons assortiment hebben toegevoegd of welke in de sale zijn.

Bezoek kappersgroothandel

Geef je ogen goed de kost en kom al onze producten testen, ruiken en voelen.

Online kappersgroothandel

Weet je het al? Meld je aan als klant om alle producten en prijzen te bekijken in de webshop !

0
X