Kappersgroothandel: online bestellen!

Al je kappersbenodigdheden in één webshop

Bestel je graag online alles wat de kapperszaak nodig heeft? Een groothandel in kappersspullen is er voor uw gemak! Je bent als kapper geknipt voor je vak, dus het is zonde veel tijd kwijt te zijn aan het bij elkaar zoeken van kappersspullen bij meerdere leveranciers.

In ons grote assortiment vind je altijd wat je nodig hebt, dus je hebt maar één webshop nodig. Of je nu online op zoek bent naar een nieuwe inboedel om een nieuwe look te creëren, of benieuwd bent naar de nieuwste haarproducten – bij Cachet Royal ben je aan het juiste adres. 

kappersgroothandel online bestellen

Online kappersgroothandel assortiment

Om alle soorten kapperszaken te kunnen voorzien, hebben we een zeer ruim assortiment kappersbenodigdheden. Ben je toe aan een nieuwe look voor je kapperszaak? We hebben een ruime keuze aan kappers- en barbierstoelen, wasunits en meubilair voor de wachtruimte. In onze kappersgroothandel online bestellen is bovendien een fluitje van een cent.

Wil je nieuwe haarproducten ontdekken of een nieuw modelboek met de laatste trends aanschaffen? Of wil je ook beautydiensten gaan aanbieden en ben je op zoek naar alle benodigdheden zónder dat je iets vergeet? Bekijk onze beautysectie om je volledig uit te rusten.

Klik ook eens rond voor inspiratie! Kijk bijvoorbeeld eens welke producten we nieuw aan ons assortiment hebben toegevoegd of welke in de sale zijn. Wij hebben alles wat je hartje begeert – èn meer.

Online bestellen

Kies voor bestelgemak èn inspiratie. Als klant krijg je toegang tot alle producten en prijzen in de webshop!

Jouw online kappersgroothandel: snel, makkelijk, vertrouwd.

Bestel alles wat je nodig hebt en laat je inspireren door ons verdere assortiment.

Online kappersbenodigdheden vinden

Een goede kappersgroothandel weet wat belangrijk is in een kapsalon. Sfeer, comfort en kwaliteit zijn onmisbaar voor een positieve klantbeleving en zorgen dat klanten graag terugkomen. 

Die elementen realiseert men met de juiste kappersspullen: van kappersstoel tot conditioner. Jij moet als kapper immers fijn kunnen werken voor het beste resultaat!

Het grootste voordeel van onze kappersgroothandel, is dat we alles in huis hebben om die beleving en werkomgeving te verzorgen. We leveren spullen èn kennis.

Persoonlijk contact

Op zoek naar advies? Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden en denken met je mee over welke kappersspullen bij jouw bedrijf passen. Neem contact op of bezoek ons in de showroom.

Bezoek kappersgroothandel

Geef je ogen goed de kost en kom in de showroom al onze producten testen, ruiken en voelen.

Bezoek onze showroom

Zit je met de handen in het haar omdat je geen idee hebt hoe je jouw kapsalon moet inrichten? Of vind je het fijn om producten even in een winkel te bekijken? Wees welkom in onze showroom in Zoeterwoude! Daarna weet je zeker dat je de juiste kappersstoel, schaar of haarproducten aanschaft. Je kan dan met een vertrouwd gevoel bestellen: je weet wat en van wie je je producten afneemt.

0
X