Kappersstoelen kopen: alles wat je moet weten

Kappersstoelen zijn heel belangrijk in de kapperszaak. Een stoel die comfortabel zit zorgt ervoor dat klanten zich meteen op hun gemak voelen. En ook voor jou als kapper is het van groot belang een goede, betrouwbare kappersstoel te gebruiken: alleen op die manier kun je het haar van je klanten goed knippen. Bij Cachet Royal weten we hoe lastig het kan zijn om de juiste kappersstoelen te kopen. Je wil een stoel die kwalitatief hoogwaardig is én zorgt voor sfeer in de inrichting. Daarom hebben wij een zeer ruim assortiment kappersstoelen.

kappersstoelen kopen

Drie verschillende soorten kappersstoelen

Afhankelijk van de kapsalon zijn er drie soorten kappersstoelen die je in overweging kunt nemen Naast de ‘gewone’ kappersstoel, die geschikt is voor zowel dames en heren, is er de barbierstoel. Dit type stoel is speciaal geschikt voor heren. De neksteun kan bij deze stoel naar achteren geklapt worden, zodat de baard bijgewerkt kan worden. Voor een herenkapper is een barbierstoel onmisbaar.

Als derde bestaan er ook nog kappersstoelen speciaal voor kinderen. Deze stoelen zijn wat kleiner van formaat, en hebben een hogere voet waardoor de kapper wel goed kan knippen. Cachet Royal heeft alle drie de soorten kappersstoel in het assortiment.

Keuzes maken bij kappersstoelen

Er zijn kappersstoelen in allerlei soorten en maten. Waar moet je nou op letten bij het kappersstoelen kopen? Daarbij zijn eigenlijk twee dingen van belang: het comfort voor de klant, en het gebruik voor de kapper. Dat betekent dat de stoel stevig moet zijn en goed moet zitten, maar ook dat hij praktisch moet zijn om mee te werken. Het is dus belangrijk om te bedenken welke eisen jij stelt aan de stoel. Wil je een vaste stoel, of een stoel die om de as kan draaien? Wil je een stoel die op hoogte afstelbaar is, door middel van een voetpomp of een geautomatiseerde pomp? Bij Cachet Royal kun je precies het model kappersstoelen vinden met de features die jij belangrijk vindt.

Kies een kappersstoel die past bij jouw kapsalon

De uitstraling van de stoel is natuurlijk van groot belang. De kappersstoel is een bepalend onderdeel in de inrichting van de kapsalon, en moet dus ook goed aansluiten bij de rest van de kapsalon. Op basis van je stijl en voorkeuren kun je een geschikt model kiezen. Van de klassieke, vaste kapstoel in chique lederen uitvoering tot een moderne stoel met elegant en strak design: CachetRoyal heeft het allemaal in huis.

Bekijk kapperstoelen in het echt!

Je kan langskomen bij onze showroom in Zoeterwoude van 200m2!

Kappersstoelen kopen of prijzen bekijken?

Een goede kappersstoel koop je bij CachetRoyal. In onze salonruimte van 150m2 zijn al onze stoelen te bekijken. Hier kun je ook goed inspiratie opdoen voor jouw zaak.
Welke kappersstoel past het beste bij jouw wensen?

0
X