Kapsalon interieur dat bij jouw zaak past

Een mooi, strak kapsalon interieur is zeer belangrijk voor een succesvolle kapperszaak. Alles draait om de beleving van je klant. Als je zaak er goed uitziet, en alles in orde is, kun je erop rekenen dat je klanten tevreden zijn en ook terugkomen.

Een fijn interieur zorgt voor een warm onthaal. Comfortabel meubilair geeft hen een comfortabele plek om te wachten op hun kappersafspraak, en fijne belichting en aankleding zorgt voor een goede sfeer. Bij Cachet Royal vind je alle benodigheden voor een compleet kappers interieur, zoals jij dat voor ogen hebt.

Kapsalon interieur

Kapsalon interieur: kom naar onze geroothandel

Een kappersinterieur bestaat uit een flink aantal onderdelen. Het is geen doen om die stukje bij beetje te zoeken en aan te schaffen. Veel efficiënter is het om al je benodigdheden in één keer te kopen bij een kappersgroothandel.

In ons online assortiment vind je vele meubels, zowel voor de wachtruimte als voor de knipruimte; maar ook kappersbenodigdheden, haarproducten, beautyproducten, en nog veel meer. Op die manier kun je meteen een matchend en modern interieur samenstellen voor jouw kapsalon.

Een goed ingerichte kapsalon is niet alleen fijn om in te werken, maar draagt ook bij aan de tevredenheid van je klanten!

 

De look van je kapsalon

Hoe zorg je ervoor dat je kapsalon de juiste uitstraling krijgt?

Als kapper moet je meegaan met je tijd. Het is belangrijk om mee te gaan met de nieuwste trends: je wil dat je salon een hippe, moderne uitstraling heeft.

Cachet Royal loopt voorop met de laatste trends op het gebied van het kappers interieur. Op deze pagina vind je een aantal leuke ideeën voor de wachtruimte van je kapsalon. Onze in-house interieurstyliste Jessica, expert op dit gebied, deelt hieronder haar beste tips om je kapsalon in te richten. Lees vooral verder!

Modern meubilair voor je kapsalon

Trends volgen elkaar in razend temp op. Bij cachet Rotyal zijn we constant bezig met de laatste trends. Niemand is daarvan beter op de hoogte dan onze in-house interieurstyliste, Jessica. Zij signaleert de laatste ontwikkelingen, en zorgt ervoor dat ons aanbod helemaal up-to-date is.

Veel kapsalons investeren weinig in de inrichting. Zonde, want op die manier loop je altijd achter de laatste trends aan. De veranderingen gaan snel: eigenlijk moet je als kapper iedere vijf jaar je salon in een nieuw jasje steken. Dat lijkt misschien vaak, maar wie het slim aanpakt, kan met wat kleine veranderingen een hoop verbeteren aan het kappers interieur. 

Cachet Royal helpt jou om je kapsalon op een strakke en moderne manier in te richten. Dat hoeft je echt geen fortuin te kosten! Kijk maar eens op onze webshop.

“De veranderingen gaan snel: een moderne kapsalon moet om de 5 jaar in een nieuw jasje gestoken worden.”

Jessica

In-House interieurstyliste, Cachet Royal

Tips om de inrichting van je kapsalon op een slimme manier te vernieuwen

Hoe zorg je dat jouw kapperszaak een nieuwe uitstraling en sfeer krijgt? Wat is de beste manier om een hippe en frisse uitstraling te realiseren, ongeacht je budget?

We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet!

  • Kies een eenvoudige stijl als basis. Daarna kan je makkelijk variëren op dat basisthema.
  • Werk met een aantal grote aandachtstrekkers toe. Kies bijvoorbeeld een opvallende lamp uit, of hang een groot en kleurrijk schilderij op. Zo’n eyecatcher geeft focus aan je inrichting. Bovendien kun je door één object te vernieuwen, de beleving van je kapsalon radicaal veranderen!
  • Denk vooruit. Werken met losse elementen kan je bijvoorbeeld veel kosten besparen, doordat het vervangen of vernieuwen eenvoudiger wordt. Cachet Royal helpt je daar graag bij.
  • Werk met kleur. Een helder kleurgebruik geeft sfeer en kan het gevoel van ‘zones’ in je kapsalon (wachtruimte, knipruimte, kassa) versterken. Dat geeft een ruimtelijk effect.

Kom langs bij Cachet Royal

Iedere kapsalon heeft een interieur nodig. Zit je met de handen in het haar omdat je geen idee hebt hoe je jouw kapsalon moet inrichten? Of wil je inspiratie opdoen en in gesprek met een expert? Kijk dan in onze webshop – of kom langs in de showroom van Cachet Royal!

Onze medewerkers adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden, en we denken met je mee wat het beste bij jouw kapsalon past. Je kunt zelfs een digitaal ontwerp laten maken van jouw kapsalon, zodat je een alvast kunt zien hoe jouw nieuwe inrichting er uit zal komen te zien.

Meld je aan om alle prijzen te bekijken!

0
X