Wachtruimte meubilair

Wachtruimte meubilair biedt comfort voor de klanten en is onderdeel van de sfeer en uitstraling van je kapperszaak. Dat zijn natuurlijk belangrijke punten. Alles draait om de beleving van je klant: als die goed is, kun je erop rekenen dat ze terug komen.

Wachtruimte meubilair zorgt voor een warm onthaal en draagt dus bij aan die klantbeleving. Het meubilair geeft hen een comfortabele plek om te wachten op hun kappersafspraak. Zoek daarom meubilair voor in de wachtruimte waar je zelf graag op zou willen zitten!

Wachtruimte meubilair

Wachtruimte meubilair – waarop te letten?

De wachtruimte heeft vaak een prominente plek binnen de kapperszaak. Veel klanten moeten eventjes wachten op hun afspraak of komen zomaar binnen wandelen. Zij zoeken een wachtruimte met comfy meubilair waar ze relax op hun afspraak kunnen wachten.

Een wachtruimte wil je dus uitnodigend maken. En wat nodigt meer uit dan meubilair waar je gewoon even op móet zitten?

Kies daarom voor wachtruimte meubilair dat goed zit, fijn aanvoelt en past bij de look en feel van jouw kapperszaak of barbiershop.

Zo draagt het wachtruimte meubilair bij aan de klanttevredenheid!

 

De look van wachtruimte interieur

Hoe kies je wachtruimte meubilair dat past bij de uitstraling van je salon? En hoe houdt je het modern?

Als kapper zijn er nu eenmaal trends waar je op moet letten: meegaan met je tijd is belangrijk.

Cachet Royal loopt voorop met de laatste trends op het gebied van de kappersinventaris. Op deze pagina vind je een aantal leuke ideeën voor de wachtruimte van je kapsalon. Onze in-house interieurstyliste Jessica, expert op dit gebied, heeft een paar goede tips om de wachtruimte te voorzien van inventaris. Ben je benieuwd naar de laatste trends op het gebied van wachtruimte interieur? Lees vooral verder!

Modern meubilair wachtruimte

Trends volgen elkaar in razend tempo op – zeker in de kapperswereld. Niemand weet dat beter onze in-house interieurstyliste, Jessica. Zij signaleert steeds vaker dat het interieur van de kapperssalons gedateerd raken.

Zonde, want het is helemaal niet nodig om achter de laatste mode aan te lopen. De investering is duidelijk het grootste knelpunt: voor veel kappers lijkt het opnieuw inrichten van de kapsalon niet rendabel: dat doen we toch alleen als het nodig is! Maar wie het slim aanpakt, kan bijvoorbeeld nieuw wachtruimte meubilair verzorgen voor een kleine prijs en zo ook nieuwe klanten blijven aanspreken. Dat nieuwe wachtruimte meubilair kan samen met wat nieuwe accesoire de uitstraling al verfrissen.

Met onze vriendelijke prijzen is het voor iedere salon mogelijk om op tijd nieuw wachtruimte en salon meubilair uit te zoeken.

“De veranderingen gaan snel: een moderne kapsalon moet om de 5 jaar in een nieuw jasje gestoken worden.”

Jessica

In-House interieurstyliste, Cachet Royal

Een wachtruimte zone

Door de kapsalon onder te verdelen in verschillende zones, geef je je klanten het gevoel dat zij bij een expert in de stoel zitten. Een zone om te wachten, een voor knippen, een voor wassen, een voor beautybehandelingen; daarmee maak je de kappersbeleving overzichtelijk, spannend en afwisselend.

Een opdeling in zones is ook een makkelijke manier om je kapsaloninrichting vorm te geven. Iedere zone krijgt een iets andere look en uitstraling, met als rode draad de complete meubilairsets – wastafels, kaptafels en stoelen – die bij elkaar passen. Dat geeft de inrichting van je kapsalon focus en afwisseling.

Minimalistische wachtruimte inrichting

Grote, open ruimtes met weinig versiering, en grote, strakke meubels: dat is op dit moment een grote trend in bij kapsalons. De kappersspullen worden zoveel mogelijk in grote wandkasten opgeborgen, waardoor een klein aantal trendy blikvangers – de nieuwste kappersproducten, een leuk beeld of een designlamp – de ruimte krijgen om te stralen. Een cleane look is professioneel én handig wat het knippen betreft. Extra voordeel: het legt de aandacht op de kappersproducten die je graag aan de klant wilt laten zien!

Wachtruimte en salon vernieuwingstips

Hoe zorg je dat jouw kapperszaak een nieuwe uitstraling en sfeer krijgt? Wat is de beste manier om een hippe en frisse uitstraling te realiseren, ongeacht je budget?

Cachet Royal heeft een aantal goede tips voor je op een rij gezet!

 • Kies een eenvoudige stijl als basis.
  Dan kan je makkelijk variëren op dat basisthema.
 • Voeg een paar grote aandachtstrekkers toe.
  Zoals een lamp of schilderij. Deze geven focus aan je inrichting en door één object te vernieuwen, creëer je een geheel nieuwe sfeer en stijl!
 • Denk vooruit. 
  Werken met losse elementen kan je bijvoorbeeld veel kosten besparen, doordat het vervangen of vernieuwen eenvoudiger wordt.
 • Gebruik kleur.
  Dat geeft sfeer en kan zones versterken. Het kan zo eenvoudig zijn als een warme kleur bij de wachtruimte en een meer sprekende meubilair-kleur.

Kom langs bij Cachet Royal

Voor iedere kapsalon is een goede inventaris en interieur essentieel. 

Zit je met de handen in het haar omdat je geen idee hebt hoe je jouw kapsalon moet inrichten? Of wil je inspiratie opdoen en in gesprek met een expert? Dan kun je langskomen in de showroom van Cachet Royal. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden, en we denken met je mee wat het beste bij jouw kapsalon past. Het is zelfs mogelijk om een digitaal ontwerp te laten maken van jouw kapsalon, zodat je een alvast kunt zien hoe jouw nieuwe inrichting er uit zal komen te zien.

Meld je aan om alle prijzen te bekijken!

0
X