Wasunits kappers

Bij de kapper je haren laten wassen – het is voor veel mensen een van de fijnste momenten van het kappersbezoek. Een goede wasunit is dan ook onontbeerlijk in je kapsalon!

Wat maakt een wasunit goed? Comfort en gemak van het wassen zijn daarbij vooral belangrijk Een onhandige of slecht ontworpen wasunit is voor de kapper niet fijn. Maar ook voor de klant is comfort het sleutelwoord. Als je lekker ligt en je nek wordt goed ondersteund, voelt een wasbeurt in een wasunit bji de kapper heerlijk.

Bij Cachet Royal vind je de mooiste wasunits kappers en waszuilen voor kappers. Met deze chique wasunits maak je al je klanten tevreden! Als u zoekt naar geheel nieuwe wasunits, bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u meer informatie over onze wasunits? Lees dan verder. 

wasunits kappers
wasunits kappers

De beste wasunits voor kappers

Er zijn grote verschillen tussen wasunits. Iedere kapper heeft dan ook zijn of haar eigen voorkeur. Wilt u vooral een functioneel model, of is stijl en uitstraling belangrijker? Bij Cachet Royal hebben we een enorm assortiment wasunits voor kappers – met daarbij ook veel accessoires die het behandelen van het haar van uw klanten nog makkelijker maakt. Zo vindt u bij ons altijd precies de wasunit waar u naar zoekt.

Keuze uit verschillende wasunits

Het liefst heeft u een wasunit die voldoet aan al uw wensen en eisen. Dacht u dat zo’n wasunit voor kappers niet bestond? Dan zit u ernaast, want bij Cachet Royal hebben we gegarandeerd het model waar u naar op zoek bent!

Het meest gebruikelijke model is natuurlijk een vaste stoel met een verstelbare wastafel. Comfortabel voor uw klant, makkelijk in gebruik voor de kapper. Maar dit standaard model wasunit is natuurlijk niet de enige manier waarop een wasunit vormgegeven kan worden. Sommige kapsalons werken bijvoorbeeld liever met een mobiele unit. Die kan verschoven worden, waardoor u de ruimte in de kapsalon erg effectief kan gebruiken. Of wat dacht u van een bank met meerdere wastafels naast elkaar? Daarop kunnen verschillende klanten tegelijkertijd geholpen worden – niet alleen handig, maar ook een echte eye catcher voor uw kapsalon. Cachet Royal heeft het allemaal in het assortiment.

wasunits kappers

Online assortiment

Veel van de wasunits staan ook in ons online assortiment!

Wasunits met extra functionaliteit

Een simpele wasunit doet wat het moet doen , maar heeft niet veel extra functionaliteiten. Cachet Royal heeft ook veel luxere modellen in huis. Die bieden allerlei voordelen voor u de kapper én voor zijn klant. Wilt u net dat beetje extra te bieden hebben? Bij ons kunt u de meest chique wastafels vinden. Sommige daarvan zijn handmatig of zelfs elektronisch verstelbaar. Er zijn ook wasunits waarmee u uw klant een nekmassage kunt geven tijdens het wassen. Kortom: als je zoekt naar een bijzonder model wasunit voor kappers, ben je bij ons aan het juiste adres.

Uitstraling en stijl

De uitstraling van de wasunit is voor kappers erg belangrijk. Die moet namelijk goed aansluiten bij de inrichting van uw kapsalon. Aantrekkelijke wasunits dragen bij aan een fijne sfeer. Bij Cachet Royal hebben we een uitgebreid assortiment wasunits voor kappers opgenomen. Hier vindt u alle stijlen, van modern tot klassiek. Ook hebben we wasunits in allerlei materialen: van industrieel en strak metaal tot elegant leer van hoge kwaliteit. 

Ongeacht de sfeer en uitstraling van uw kapperszaak, wij hebben matchende wasunits in huis. Bekijk snel welke wasunit naadloos in uw decor past!

wasunits kappers

Kom nu naar onze showroom

Voor veel elementen in de kapsalon geldt dat het fijn is om het eerst in het echt te zien, voordat u overgaat tot het aanschaffen. Cachet Royal heeft een ruime showroom, waar u rustig rond kunt kijken naar de verschillende opties in ons assortiment. Hier kunt u ook inspiratie opdoen door wasunits voor kappers te vergelijken. Onze medewerkers staan klaar om uitleg te geven en informatie te verstrekken over de verschillende modellen. Zo vindt u zeker de wasunit die bij u past.

Maak nu een afspraak, en kom langs in onze showroom in Zoeterwoute. Daar hebben we een groot deel van ons assortiment uitgestald staan. Liever alvast online op zoek naar de mogelijkheden? Schrijf je in, en bekijk al onze modellen en prijzen. Zo kun je ook profiteren van mooie acties en kortingen. 

Meer mogelijkheden voor klanten

Onze competitieve prijzen bekijken, of direct een wasunit voor kappers kopen? Word nu klant!

Schrijf je bij ons in en krijg toegang tot ons volledige aanbod.

Showroom bezoeken

Bekijk je onze producten liever in het echt? In onze salonruimte van 150 vierkante meter zijn al onze wasunits te bekijken.

Kom lekker inspiratie opdoen!

0
X