Wasunits kapsalon

Heerlijk ontspannen de haren laten wassen het kan alleen bij de kapper. Voor veel van uw klanten is het dat moment een van de fijnste onderdeel van de knipbeurt!

Comfort en gemak van de wasunits kapsalon zijn daarbij natuurlijk van groot belang. Wie een harde, oncomfortabele wasunit in de kapsalon heeft, maakt het wassen een stuk minder plezierig. Maar ook voor u als kapper is het fijn om een goed model wasunit te hebben. Met een goed model kunt u goed werken en een fijne werkhouding aannemen.

Cachet Royal heeft de beste wasunits en waszuilen in het assortiment. Met onze mooie, chique wasunits kunnen zowel u als uw klant tevreden zijn! Bent u op zoek naar nieuwe wasunits voor uw kapsalon, dan moet u bij onze kappersspeciaalzaak zijn. Wilt u meer weten over de verschillende modellen wasunits die wij verkopen? Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft.

wasunits kapsalon
wasunits kapsalon

Verschillende modellen wasunits voor uw kapsalon

De ene wasunit is de andere niet dat zal iedere professionele kapper beamen. Bij Cachet Royal hebben we daarom een groot assortiment wasunits voor uw kapsalon, en ook accessoires die het wassen van haar nog makkelijker en fijner maken. Daarbij letten we op functionaliteit, maar ook op uitstraling, want de perfecte wastafel is niet alleen handig om te gebruiken, maar past ook perfect bij de uitstraling van uw kapperszaak.

Welke modellen wasunits zijn er?

Afhankelijk van de wensen en eisen die u stelt aan uw wasunit komen er verschillende modellen in aanmerking. Cachet Royal biedt veel keuze in wasunits voor uw kapsalon. Het meest gebruikelijk is natuurlijk de vaste stoel met verstelbare wastafel, waar u als kapper achter plaatsneemt.

Maar het standaardmodel is lang niet de enige optie. Zo werken sommige kapsalons liever met een mobiele wasunit, die aangeschoven kan worden achter de gewone kappersstoel. Of dacht u eraan om een bank met meerdere wastafels te nemen, waarop verschillende klanten tegelijkertijd geholpen kunnen worden? Cachet Royal heeft het allemaal in huis.

wasunits kapsalon
wasunits kapsalon

Kom langs in  onze showroom

Heeft u een bepaalde wasunit op het oog, maar wilt u die wel eens in het echt zien voordat u hem aanschaft? Of wilt u inspiratie opdoen door eens een paar wasunits naast elkaar te zien, en te kijken wat het beste bij u past? Cachet Royal adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden.

Wil je toegang tot ons hele online assortiment? Schrijf je in op onze website om al onze modellen en prijzen te bekijken, en te profiteren van onze mooie acties en kortingen. Of maak snel een afspraak en kom langs in onze showroom in Zoeterwoute, waar wij een groot deel van ons assortiment hebben staan. Hier kunt je kennismaken met onze medewerkers, die je graag helpen met het uitzoeken van de perfecte wasunits voor je kapsalon.

Een groot online assortiment

Veel van onze wasunits staan in ons online assortiment

Extra functionaliteit

Een eenvoudige wasunit heeft niet veel functionaliteiten, maar de luxere modellen bieden veel voordelen – voor u én voor uw klant. Wilt u een wasunit die net dat beetje extra te bieden heeft? Bij Cachet Royal vindt u de meest luxe wastafels, die geheel (handmatig of elektronisch) verstelbaar zijn. Er zijn zelfs wasunits waarmee u uw klant terwijl de haren gewassen worden ook een massage kunt geven. Wie op zoek is naar chique wasunits met extra functionaliteiten, is bij ons aan het goede adres.

Stijl en uitstraling

De stijl van uw wasunit is van groot belang, want die moet goed aansluiten bij de rest van uw kapperszaak. Daarom hebben we bij Cachet Royal een uitgebreid assortiment wasunits voor uw kapsalon opgenomen. Daarbij vindt u zowel klassieke als moderne opties, uitgevoerd in verschillende materialen en in allerlei verschillende kleuren. Van elegant leer tot strak en glimmend metaal, van klassiek wit keramiek tot gitzwarte kunststof: wij hebben het in huis. Bij ons kunt u een wasunit voor de kapsalon vinden van hoge kwaliteit vinden, die naadloos in het decor past.

Word nu klant!

Benieuwd naar onze competitieve prijzen of wil je direct wasunit voor je kapsalon kopen? Word dan nu klant.

Schrijf je in, en je krijgt toegang tot ons volledige aanbod.

Showroom bezoeken

Kom je liever kijken? In onze salonruimte van 150 vierkante meter zijn al onze wasunits voor uw kapsalon te bekijken.

Ideaal om inspiratie op te doen voor jouw kapperszaak!

0
X