Cachet Royal X Barber Society Live 2018

Cachet Royal X Barber Society Live 2018

aug 9, 2018

BarberSociety Live is hét Barber event. Het biedt een mix van shows, seminars en productpresentaties van branche-gerelateerde en lifestylemerken gericht op Barbers en Herenkappers. Deze derde editie is een spectaculair tweedaags event op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Wij van Cachet Royal waren er natuurlijk bij!

Westergasfabriek

De Westergasfabriek was een perfecte locatie voor een barber-event. De ruimte, gevuld met stands in een zeecontainer, whisky bar en een barbecue, straalt een urban en vintage sfeer uit. Live DJ’s, battles, seminars en clinics gepresenteerd door Chris Foster… alle ingrediënten voor een tof evenement.

Laat je inspireren en adviseren in onze showroom!

200 vierkante meter in Zoeterwoude waar je alles kan zien, voelen en uitproberen. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17:00
Na 17:00 op afspraak, zaterdag en zondag op afspraak.

Chris Foster

Chris Foster is de Creative Director van de twee meest toonaangevende barbershops van London, oprichter van ‘The Foss Academy’ en directeur van de British Barber Association. Hij heeft al vele awards op zijn naam staan. Hij leidt andere barbiers op tot echte pro’s en helpt ze om succesvol hun business te runnen. Traditiegetrouw was Chris de moderator van Barber Society Live. Met zijn enthousiasme en positieve vibe hield hij iedereen op de hoogte van het programma.

Programma

Cachet Royal stond met de stand naast het hoofdpodium. We konden dus meegenieten van alle shows. De line-up was bijzonder inspirerend. Van heel dicht bij keken wij mee hoe Mickey Henger, Paul Mac Special, Sid Sottung, American Crew, Rebel Art Team, Jim the Trim, CN/HK vanuit Hong Kong (!), Menspire, B.O.M.B. Squad, Spiridon Kaparakis, Leah Hayden Cassidy, Sam Wall en Kevin Boon onze stoelen gebruikten op het hoofdpodium! Heel tof om te zien, hoe zulke grote namen achter elkaar onze producten gebruikten.

Bij onze stand

Door de locatie van onze stand trokken we veel bekijks. Beide dagen hadden wij een eigen barber in onze stand staan, waarbij onze Gummy-producten gebruikt werden. Gokhies Kapsalon en Don the Barber hadden voor deze dagen modellen geregeld, zodat zij de gehele dag stoelbezetting hadden. Hun werk resulteerde in rijen voor een plekje op de stoel. Er werd zelfs gevraagd waarom onze barbers niet deelnamen aan de contest! Te gek om te zien hoe je werk gewaardeerd en bewonderd wordt.

Tijdens het evenement hebben we vele van onze klanten gezien en met een hoop mensen kennis gemaakt. Onze stand was gevuld met de gehele Gummy Professional-collectie en de nieuwste lijn van Marmara: Barber Cologne.

Marmara: Barber Cologne

Onze collega’s uit Turkije van Marmara vergezelden ons tijdens de beurs in onze stand. Dit ook mede om de laatste twee geuren zo snel mogelijk naar Nederland te vliegen. We hadden dus een primeur: de nieuwste twee geuren van de collectie! Ook dat trok veel bekijks, en natuurlijk vertelden wij met trots over het nieuwe product dat zo warm werd ontvangen.

Al met al was het een geslaagd evenement, waarbij we veel van onze vasten klanten hebben gesproken, nieuwe mensen hebben ontmoet, ideeën hebben uitwisseld en inspiratie opgedaan hebben. Wat ons betreft, volgend jaar weer!

Let’s make great experiences together

0
X