Femmas Professional Salon producten

Femmas Professional Salon producten

aug 3, 2018

Met de producten van Femmas Professional biedt u uw klanten een totale verzorging en behandeling. In het uitgebreide collecte aan salonproducten is voor elk haartype een geschikt product te vinden. De producten van Femmas Professional zijn onderverdeeld in de drie stappen van haarbehandeling: reiniging, verzorging en styling.

Naast de reinigende shampoos zijn de verzorgingsproducten, geschikt voor elk haartype, zoals het Silk haarmasker, Keratine serum, Bi-phase spray en Argan Serum. Deze vormen een mooie aanvulling op uw behandeling. Daarnaast beschikt Femmas Professional over een stylinglijn met mousse en hairspray om uw behandeling helemaal af te maken.

Ook biedt Femmas producten voor haarkleuringen zoals blondeerpoeder, color cleaner, hard wax black en gold, nekpapier en de daarbij behorende dispenser.

Laat je inspireren en adviseren in onze showroom!

200 vierkante meter in Zoeterwoude waar je alles kan zien, voelen en uitproberen. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17:00
Na 17:00 op afspraak, zaterdag en zondag op afspraak.

Kortom: met alle producten van Femmas Professional kunt u een uitgebreide behandeling verzorgen. En met de vernieuwde verpakkingen is Femmas Professional niet alleen een fijn product, maar ook een pareltje voor de vitrinekast in uw shop. Femmas Professional biedt grote volumeverpakkingen en kleine verpakkingen voor uw particuliere verkoop.

Wij adviseren u graag bij het selecteren van de juiste merken voor uw wensen en uw salon. U bent van harte welkom onze showroom te bezoeken en onze producten te testen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en toepassingen van onze producten.

Let’s make great experiences together

0
X